Värmepumpar

Söker du efter en installatör av värmepumpar till huset? Vänd dig till oss på Energipartner – vi erbjuder marknadens bredaste utbud av värmepumpar som vi säljer, installerar och servar. Tillsammans har vi som jobbar här över 130 års erfarenhet av installationer av värmepumpar för såväl stora fastigheter som det lilla radhuset, och genom åren har vi haft över 5000 nöjda kunder. Att anlita oss som installatör innebär alltid en trygg och enkel process där vi hela tiden är tydliga och ärliga. Många av våra kunder är återkommande, vilket är ett kvitto på vår kvalitet, och det är vi mycket stolta över.

En värmepump tar tillvara på den energi och värme som finns i naturen, såsom berg, vatten, luft eller jord och avger den sedan till huset. Tack vare det här systemet kan uppvärmningskostnaderna minska rejält. En värmepump kräver heller ingen påfyllning och kan skötas på distans så att du kan se till att sänka inomhustemperaturen när du är bortrest för att sedan höja den igen lagom till att du kommer hem.

Vi börjar alltid med att boka en tid för hembesök, där vi ser till husets och tomtens utformning, hur det värmesystem som finns idag är konstruerat, och hur pannrummet ser ut. Därefter kan vi ge en rekommendation för vilken typ av värmepump som passar, och sedan kontrollerar vår egen personal hela installationsförloppet.

Värmepumpar med garanti

IVT:s värmepumpar ligger långt fram i utvecklingen när det kommer till kvalitet och teknik, och IVT är idag ensamma om att klara kraven för Svanenmärkta värmepumpar. Vi har marknadens mest omfattande garanti, där vi ger 6 års garanti på våra värmepumpar och 10 års garanti på kompressorn, samt 3 års fullständig entreprenadgaranti. Alla våra besiktningsmän certifierade energiexperter enligt EHPA (European Heat Pump Association), en certifiering där teoretiska och praktiska prov är förlagda på högskolenivå. Det gör oss till en trygg leverantör av värmepumpar. Dessutom har vi alltid en jourhavande tekniker tillgänglig dygnet runt under uppvärmningssäsongen om det skulle vara så att du blir utan värme eller varmvatten.

Att installera värmepumpar för uppvärmning av en fastighet är en av de mest effektiva investeringarna som går att göra för huset. Det är ett energisparande och miljövänligt sätt att generera värme, och en av de stora fördelarna är att värmepumpar kräver minimalt med underhåll och skötsel. Den levererar värme till huset året runt utan att du ens behöver tänka på att den finns där.
Kontakta oss om värmepumpar
När du vill anlita oss som installatör för värmepumpar erbjuder alltid skriftliga offerter som är både raka och tydliga. Dessutom hjälper vi självklart till med alla dokument och papper till myndigheter som behövs så att processen blir så enkel och bekväm som möjligt för dig.

Vill du veta mer om värmepumpar eller vill veta mer om hur det skulle fungera till din bostad eller fastighet? Då är du varmt välkommen att kontakta oss så kan vi berätta mer. Hör av dig till oss via kontaktformuläret med dina funderingar eller om du vill boka ett möte med någon av våra experter.

Boka ett möte med en av våra experter