Vår process

1

Ring 08-80 28 05 eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret nedan för att komma i kontakt med service. Om du ringer utanför kontorstid kan du lämna ett meddelande.

2

Vår servicechef John kontaktar dig för att utröna vad felet kan bero på, och bokar in en tid som passar dig. Är det riktigt akut kan vi oftast hjälpa dig redan samma dag.

3

När vår servicetekniker avhjälpt problemet, får du en skriftlig rapport över vilka åtgärder vi vidtagit. Om reparationen bedöms bli mer omfattande, rådgör vi med dig först.

Det här säger våra kunder

Samtliga personer som jag haft kontakt med har varit väldigt servicemindiga och professionella. Från prospektering, borrning, leverans av utrustning och slutligen installation av denna.

Jag har hela tiden känt att jag som kund varit viktig och att alla månat om att vi skall bli nöjda.

Michael W, Farsta

En av mina gamla kunder har ett mångårigt, gott samarbete med Energipartner. De rekommenderade mig att kontakta dem, vilket vi också gjorde. Av dem fick vi en snygg, tydlig och prismässigt konkurrenskraftig offert.

Vi ville ha en totalentreprenad, vilket innebar att Energipartner tog hand om precis allt, inklusive att söka alla tillstånd och sköta all hantering av olika myndighetsfrågor.

Mats H, Brf Europa 6

Stirra dig inte blind på priset utan titta även på de andra bitarna. Vi fick offerter som var billigare än Energipartners, men tryggheten, förtroendet och närheten gjorde att vi valde dem.

När vi sökte lån på banken var Energipartner även kända där och hade gott rykte – det var flera andra av bankens kunder som hade anlitat dem.

Anders Ö, Brf Ålstensgatan 22

Boka ett möte med en av våra experter


*
*