Varför välja oss?

varförväljaoss

Energipartner är Stockholms största installatör av IVT värmepumpar. Sedan starten 1984 har vi fler än 5 000 nöjda kunder – läs mer under ”Våra Kunder” här på hemsidan.

Tillsammans har vi över 130 års erfarenhet av värmepumpinstallationer och vi är kvalificerade för såväl det lilla radhuset som det stora flerfamiljshuset.

Vårt Kundlöfte

Våra offerter är skriftliga, raka och ärliga. Vi hjälper självklart till med alla myndighetskontakter och med alla dokument som krävs inför installationen. Med egen personal kontrollerar vi hela installationsförloppet, och när vi är klara bokar vi in en särskild tid för handhavandegenomgång tillsammans med dig. Det skall vara tryggt och enkelt att anlita oss.

Ingenting åt slumpen

Det första som händer är att vi bokar en tid för hembesök. Husets utformning, hur ditt pannrum ser ut, hur ditt befintliga värmesystem är konstruerat och hur tomten är utformad. Detta spelar stor roll för vilken värmepump vi rekommenderar. Vi är alltid lyhörda på dina krav och förväntningar på ditt nya värmesystem.

Vår kompetens är avgörande

Alla våra besiktningsmän är certifierade energiexperter enligt ehpa (European Heat Pump Association). Denna certifiering är den enda där teoretiska och praktiska prov är förlagda på högskolenivå.

Vår erfarenhet får du på köpet

I över 30 år har vi på Energipartner installerat och servat värmepumpar. En erfarenhet vi är stolta över och många av våra kunder är återkommande. Ett bevis på god kvalité nu såväl som då.

6 och 10 års garanti

IVT’s produkter ligger i framkant både vad det gäller teknik och kvalitet. Därför ingår det alltid ett garantipaket med 6 års garanti på värmepumpen och hela 10 år på kompressorn. Enda kravet är att värmepumpen servas av ett auktoriserat serviceombud vid minst två tillfällen under garantitiden. Du slipper allt trassel med försäkringar, självrisker och avskrivningar.

Svanen-märkt

Kraven för Svanen-märkningen sträcker sig i en obruten kedja från tillverkning till installation. IVT är idag ensamma om att klara kraven för Svanen-märkta värmepumpar. Hittills har IVT’s värmepumpar minskat koldioxidutsläppen i världen med över 3 miljoner ton! Det är vi stolta över.

Om något oönskat inträffar

Att bli utan värme eller varmvatten är helt oacceptabelt. Är det dessutom mitt i vargavintern, löper även rörsystemet i huset risk att frysa sönder. Därför har vi en jourhavande servicetekniker i tjänst alla dagar under uppvärmningssäsong. Du når oss alltid via vår telefon 08-80 28 05, året om.

Certifiering och utmärkelser

Vi är certifierade (klass 1) av Incert enligt ISO/IEC 17020. Vi är medlemmar i SKVP. Vi har AA-rating. Vad betyder det i praktiken? Att vi är trygga att göra affärer med.

Det här säger våra kunder

Samtliga personer som jag haft kontakt med har varit väldigt servicemindiga och professionella. Från prospektering, borrning, leverans av utrustning och slutligen installation av denna.

Jag har hela tiden känt att jag som kund varit viktig och att alla månat om att vi skall bli nöjda.

Michael W, Farsta

En av mina gamla kunder har ett mångårigt, gott samarbete med Energipartner. De rekommenderade mig att kontakta dem, vilket vi också gjorde. Av dem fick vi en snygg, tydlig och prismässigt konkurrenskraftig offert.

Vi ville ha en totalentreprenad, vilket innebar att Energipartner tog hand om precis allt, inklusive att söka alla tillstånd och sköta all hantering av olika myndighetsfrågor.

Mats H, Brf Europa 6

Stirra dig inte blind på priset utan titta även på de andra bitarna. Vi fick offerter som var billigare än Energipartners, men tryggheten, förtroendet och närheten gjorde att vi valde dem.

När vi sökte lån på banken var Energipartner även kända där och hade gott rykte – det var flera andra av bankens kunder som hade anlitat dem.

Anders Ö, Brf Ålstensgatan 22

Boka ett möte med en av våra experter


*
*