Nyheter

Rekommenderat företag fem år i rad!

9 januari, 2020

Vi på Energipartner är otroligt glada och stolta över vår senaste utmärkelse, främst kanske därför att den faktiskt kommer från våra kära kunder. Som första företag i vår bransch är vi nu ett Rekommenderat företag fem år i rad, vilket är just vad det låter som; fem år i rad, 2015 …Läs vidare »

IVT Geo 500-serien breddas

25 oktober, 2019

IVT Geo 500 är marknadens bästa bergvärmepump, med en oöverträffad verkningsgrad samt är den extremt tyst. Med den inbyggda varmvattenberedaren har man en varmvattenkapacitet om hela 300 liter vilket oftast är tillräckligt – men det finns ett problem: denna maskin är för hög om du har ett pannrum med lägre …Läs vidare »

Har du vad som krävs?

16 augusti, 2019

Energipartner är ständigt på jakt efter dig som vill vara med på vår resa och bidra till företagets utveckling. Som anställd hos oss får du arbeta tillsammans med drivna och framåtsträvande kollegor som tacklar utmaningar tillsammans. Hos oss är lagkänsla oerhört viktigt och vi erbjuder generösa villkor för rätt person …Läs vidare »

Problem med värmepumpen efter åskväder?

1 augusti, 2019

Sensommaren är här, och med den följer åskväder. Detta kan få din värmepump att larma för Fasfel eller Motorskydd kompressor, men ofta är det inte själva värmepumpen som är orsaken utan externa faktorer såsom ett blixtnedslag i närheten som påverkar strömtillförseln. Vad du som husägare kan göra är att kontrollera …Läs vidare »

Årets Fastighetsåterförsäljare 2018

24 maj, 2019

Vid den årliga träffen med landets samtliga IVT:are, förärades vi på Energipartner ännu en gång priset som Årets Fastighetsåterförsäljare. Det innebär i klartext att vi var det företag som installerade allra flest värmeanläggningar i flerfamiljshus under 2018, och detta gör oss förstås både glada och stolta. Fastighetsinstallationer, i synnerhet bostadsrätterna …Läs vidare »

Boka ett möte med en av våra experter


*
*