Nyheter

BostadsrättsMässan 17-18 november

30 oktober, 2017

Energipartner kommer även i år delta på BostadsrättsMässan. Den går av stapeln på Kistamässan den 17 – 18 november, och du är förstås varmt välkommen till oss om du vill diskutera uppvärmningen i din fastighet. Vi finns i monter K:10, och vill du ha biljetter till mässan, klicka här för …Läs vidare »

Rätt tid att serva din värmepump

1 augusti, 2017

Värmepumpen är husets viktigaste maskin, ändå är det många som aldrig ägnar sin värmepump en tanke förrän dess det är försent och ett larm är utlöst. Och har då vintern anlänt, blir det dessvärre ofta lite väntetid hos vår serviceavdelning. Så gör dig själv en tjänst och låt oss utföra …Läs vidare »

Trygghetsavtal för villavärmepumpar

8 juni, 2017

För att säkerställa att din värmepump fungerar optimalt år efter år och levererar maximal besparing, krävs regelbunden övervakning, injustering och underhåll. Låt Energipartner utföra detta arbete åt dig genom vårt Trygghetsavtal, så slipper du själv engagera dig i detta. Vår fjärrövervakning kontrollerar alla viktiga funktioner dygnet runt, året om. Eventuella …Läs vidare »

IVT Geo nummer 500

29 december, 2016

Efterfrågan på fastighetsvärmepumpar ökade kraftigt under 2016, och bidrog i hög grad till ett rekordår för oss på Energipartner. Under december hade därtill vår leverantör IVT efter bara drygt ett år nått 500 utlevererade exemplar av den nya fastighetsserien Geo. Stolt mottagare av denna med guldfront försedda maskin var vi på …Läs vidare »

Välkommen, Martin

1 december, 2016

Energipartner fortsätter att expandera och vi är nu mycket glada att kunna välkomna en ny medarbetare, en välbehövlig förstärkning så här inför vintern. Martin skall inledningsvis arbeta med såväl service- som installationsuppdrag, så oavsett av vilken anledning du anlitar oss finns chansen att du får lära känna honom. Så varmt välkommen …Läs vidare »

Boka ett möte med en av våra experter


*
*