Nyheter

Ny frånluftsvärmepump med unika funktioner

7 augusti, 2018

Tidigt i höst lanserar IVT en ny frånluftsvärmepump, IVT Vent 302, speciellt framtagen för dig som behöver byta ut din befintliga värmepump. Den är enkel och därmed kostnadseffektiv att installera, och bland flera nyutvecklade funktioner kan särskilt nämnas den inbyggda bypassen vilken innebär att risken för knäppningar i ditt värmesystem …Läs vidare »

Vi har öppet hela sommaren

29 juni, 2018

Sommaren är här, men hos oss på Energipartner brinner flitens lampa oavsett. Så drabbas du av någon slags driftstörning på din värmeanläggning i sommar, har vi tekniker i tjänst till ditt förfogande. Ring oss på 08-80 28 05 eller klicka här för att skicka ett mejl, så tar vi kontakt …Läs vidare »

Besök oss på Fastighetsdagen 11 april

28 mars, 2018

Välkommen till Fastighetsdagen 11 april – ett kostnadsfritt seminarium om fastighetsvärmepumpar. I samband med Nordbygg på Stockholmsmässan, arrangerar branschföreningen Svenska Kyl- och Värmepumpföreningen ett intressant seminarium, riktat till alla bostadsrättföreningar samt privata och offentliga fastighetsägare som funderar på att spara pengar och miljö genom att se över sin uppvärmningsform. Seminariet …Läs vidare »

Energipartner slår alla rekord.

15 mars, 2018

Vi på Energipartner har nu påbörjat arbetet i ett av våra mest omfattande projekt någonsin. Brf Brickbandet, en av Stockholms största privata bostadsrättsföreningar, har valt Energipartner som totalentreprenör att installera bergvärme i samtliga fastigheter inom föreningen. Och roligast av allt – rekommendationen att anlitat oss kom från grannföreningen Brf Norrby, …Läs vidare »

Auktoriserat kyl- och värmepumpföretag

26 januari, 2018

Som ett av de allra första företagen i vår bransch, har Energipartner klarat de tuffa krav som gäller för att erhålla auktorisationen vår branschförening SKVP utfärdar. För dig som kund innebär detta ytterligare trygghet i form av; Rätt kompetens Kvalitetssäkrat ledningssystem Regelbunden kontroll och uppföljning Miljö- och energikrav uppfylls Branschstandarder …Läs vidare »

Boka ett möte med en av våra experter


*
*