Nyheter

Har du vad som krävs?

16 augusti, 2019

Energipartner är ständigt på jakt efter dig som vill vara med på vår resa och bidra till företagets utveckling. Som anställd hos oss får du arbeta tillsammans med drivna och framåtsträvande kollegor som tacklar utmaningar tillsammans. Hos oss är lagkänsla oerhört viktigt och vi erbjuder generösa villkor för rätt person …Läs vidare »

Problem med värmepumpen efter åskväder?

1 augusti, 2019

Sensommaren är här, och med den följer åskväder. Detta kan få din värmepump att larma för Fasfel eller Motorskydd kompressor, men ofta är det inte själva värmepumpen som är orsaken utan externa faktorer såsom ett blixtnedslag i närheten som påverkar strömtillförseln. Vad du som husägare kan göra är att kontrollera …Läs vidare »

Årets Fastighetsåterförsäljare 2018

24 maj, 2019

Vid den årliga träffen med landets samtliga IVT:are, förärades vi på Energipartner ännu en gång priset som Årets Fastighetsåterförsäljare. Det innebär i klartext att vi var det företag som installerade allra flest värmeanläggningar i flerfamiljshus under 2018, och detta gör oss förstås både glada och stolta. Fastighetsinstallationer, i synnerhet bostadsrätterna …Läs vidare »

Ny bergvärmepump med prestanda i världsklass

12 februari, 2019

IVT lanserar en ny, extremt effektiv bergvärmepump – IVT Geo 500-serien. Med Geo 500-serien sätter IVT en helt ny standard för bergvärmepumpar, med prestanda i världsklass. Årsverkningsgraden (SCOP) är smått overkliga 5.55 – 5.85, vilket i klartext betyder extremt låg driftkostnad. Geo 500-serien har förstås varvtalsstyrda kompressorer, och finns i …Läs vidare »

Ny frånluftsvärmepump med unika funktioner

7 augusti, 2018

Tidigt i höst lanserar IVT en ny frånluftsvärmepump, IVT Vent 302, speciellt framtagen för dig som behöver byta ut din befintliga värmepump. Den är enkel och därmed kostnadseffektiv att installera, och bland flera nyutvecklade funktioner kan särskilt nämnas den inbyggda bypassen vilken innebär att risken för knäppningar i ditt värmesystem …Läs vidare »

Boka ett möte med en av våra experter


*
*