Nibe Service & Jour i Stockholm

Har du problem med din värmepump från Nibe och är i behov av snabb service i Stockholm av en erfaren reparatör? Oavsett vilken typ av värmesystem du har, så kan vi på Energipartner hjälpa dig.

Sedan 1984 har vi hjälpt fler än 6 000 nöjda kunder med både installation och service av värmepumpar. Så om du behöver rådgivning eller felsökning och service av ditt värmesystem kan du alltid vända dig till oss.

Olika typer av värmepumpar från Nibe som vi kan hjälpa dig med

  • Bergvärmepumpar
  • Frånluftsvärmepumpar
  • Luft/vattenpumpar
  • Luft/luftvärmepumpar

Nibe service och jour när du behöver den

Värmepumpar av olika slag är ett vanligt uppvärmningsalternativ i många villor och fastigheter i hela Sverige. De är skonsamma mot miljön och sänker energikostnaderna markant. Men många tänker inte på att låta utföra service på sin värmepump, vilket är en viktig faktor för att säkra maximal driftsäkerhet och besparing.

Kontinuerlig service ger värmepumpen dels en längre livslängd och dels fortsatt optimerad energibesparing. Oberoende vilken typ av värmepump du har, så rekommenderar vi regelbunden service. Har du en värmepump från Nibe som du har köpt och installerat hos en annan aktör, så kan ändå du ändå vända dig till oss för service.

Förebygg större skador med kontinuerligt underhåll

Om värmepumpen går sönder och detta resulterar i utebliven värme eller varmvatten är det ingen glädjande händelse – speciellt inte under vintern då rörsystemet i huset löper stor risk att frysa sönder. Därför har vi alltid en jourhavande servicetekniker i tjänst under alla dagar under uppvärmningssäsongen.

Behöver du vår hjälp ringer du alltid kostnadsfritt till oss. Många driftstörningar går att åtgärda på egen hand och är av den anledningen möjliga att avhjälpas via telefon. Vilket är tidsbesparande för dig, men även för våra servicetekniker. Men skulle en tekniker behövas, så skickar vi såklart en sådan direkt för grundlig felsökning och åtgärd.

Innan du ringer oss finns det några moment som du kan kontrollera på egen hand först. Under “Service” och sedan “Gör det själv” eller “Handböcker” kan du enkelt kolla upp om du kan lösa problemet på egen hand. Om inte, så är vi där på ett ögonblick för att hjälpa dig.

4 anledningar att vända dig till oss

  • Vi har lång erfarenhet i branschen
  • Vi genomför noggranna besiktningar och service
  • Vi erbjuder de bästa garantipaketen
  • Vi lämnar ärliga och tydliga offerter

Kontakta oss på Energipartner

I dagsläget är vi den största installatören av IVT-värmepumpar i Stockholm med omnejd och har sedan starten haft tusentals nöjda kunder. Många av dem är återkommande, vilket vi ser som en fantastiskt fin bekräftelse på god service och professionalitet.

Som vi förklarade ovan, så erbjuder vi inte bara våra tjänster till kunder med IVT-värmepumpar. Vi säljer, installerar och servar även andra fabrikat såsom Nibe.

Vid eventuella frågor gällande vad vi kan erbjuda dig med en värmepump från Nibe är du varmt välkommen att ta kontakt med oss på Energipartner. Vi besvarar dina frågor och berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig.

Boka ett möte med en av våra experter