garanti

Marknadens mest omfattande garantier – för din trygghet.

När IVT utvecklar, tillverkar och installerar våra värmepumpar tar vi inga genvägar. Man använder bara kvalitetskomponenter och låter endast oss specialutbildade återförsäljare installera värmepumparna. Den här noggrannheten i alla led gör att vi kan ge dig marknadens mest omfattande garanti, med 10 år på kompressorn och 6 år på hela värmepumpen. Dessutom kan du förlänga ditt skydd upp till 14 år med vår tilläggsförsäkring.

6 respektive 10 års garanti.

Garantin gäller när du köper någon av våra värmepumpar för villor med en effekt på upp till 20 kW och servar den enligt IVT:s serviceprogram. Garantin skiljer sig från en försäkring genom att du aldrig behöver koppla in något försäkringsbolag om något skulle hända med din värmepump. Istället ringer du direkt till oss på Energipartner som hjälper dig, helt utan självrisk eller annan kostnad.

Plusförsäkring upp till 14 år.

Förutom att marknadens mest omfattande garanti följer med våra värmepumpar kan vi nu i samarbete med vår försäkringspartner Arctic erbjuda dig IVT Plusförsäkring i upp till 14 år.

24 timmars värmegaranti under uppvärmningssäsong.

Under uppvärmningssäsongen har vi servicepersonal i tjänst alla dagar, även julafton. Så har du låtit Energipartner installera en IVT värmepump behöver du inte oroa dig om det är kvällen före julafton och hela släkten är på väg – du kommer i kontakt med vår värmepumpjour via vårt ordinarie växelnummer 08-80 28 05.

Det här säger våra kunder

Samtliga personer som jag haft kontakt med har varit väldigt servicemindiga och professionella. Från prospektering, borrning, leverans av utrustning och slutligen installation av denna.

Jag har hela tiden känt att jag som kund varit viktig och att alla månat om att vi skall bli nöjda.

Michael W, Farsta

En av mina gamla kunder har ett mångårigt, gott samarbete med Energipartner. De rekommenderade mig att kontakta dem, vilket vi också gjorde. Av dem fick vi en snygg, tydlig och prismässigt konkurrenskraftig offert.

Vi ville ha en totalentreprenad, vilket innebar att Energipartner tog hand om precis allt, inklusive att söka alla tillstånd och sköta all hantering av olika myndighetsfrågor.

Mats H, Brf Europa 6

Stirra dig inte blind på priset utan titta även på de andra bitarna. Vi fick offerter som var billigare än Energipartners, men tryggheten, förtroendet och närheten gjorde att vi valde dem.

När vi sökte lån på banken var Energipartner även kända där och hade gott rykte – det var flera andra av bankens kunder som hade anlitat dem.

Anders Ö, Brf Ålstensgatan 22

Boka ett möte med en av våra experter


*
*