Bergvärmepump

Med hjälp av en bergvärmepump går det att utnyttja energi från solen som under miljontals år lagrats i berggrunden – en konstant källa av värme. Det är ett mycket effektivt och ekonomiskt sätt att värma upp ett hus, och det fungerar lika bra att använda samma system för att kyla ned huset på sommaren.

Tack vare att bergvärme har den allra högsta verkningsgraden av alla uppvärmningssystem innebär det en mycket låg driftskostnad. Med hög effekt och lång livslängd är den en klok investering, och dessutom är det ett miljövänligt sätt att värma upp huset på eftersom energin återvinns. Bergvärmepumpen kräver knappt någon underhållning eller skötsel och anpassar värmen i huset efter rådande temperatur utomhus och den temperatur du önskar att ha inomhus.

Oavsett om du vill ha en bergvärmepump till det lilla radhuset eller ett stort flerfamiljshus är vi kvalificerade för installationen. Det är tryggt och enkelt att anlita oss, och vi är alltid tydliga och ärliga i vår kommunikation.

Vi på Energipartner är Stockholms största installatör av bergvärmepumpar och har lång erfarenhet av att installera och serva dem. Dessutom ger vi dig marknadens mest omfattande garanti med 6 års garanti på värmepumpen och 10 års garanti på kompressorn. Det gör oss till en trygg leverantör och vi har genom åren haft många återkommande kunder. Skulle det vara så att olyckan är framme och värme eller varmvatten uteblir under uppvärmningssäsongen har vi alltid en jourhavande tekniker redo att hjälpa till dygnet runt för att värmen ska komma tillbaka så snabbt som möjligt.

Vill du veta mer om installationen eller är du intresserad av att boka ett möte med någon av våra experter för att prata mer om bergvärmepump? Hör gärna av dig till oss via kontaktformuläret här på hemsidan så kan vi berätta mer. Välkommen till Energipartner.

Boka ett möte med en av våra experter